Doğan’dan Köstekli’ye iadeyi ziyaret

Doğan’dan Köstekli’ye iadeyi ziyaret

Kırıkkale Ak Parti Merkez ilçe başkanı Emrah Doğan Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli'yi makamında iadeyi ziyarette bulundu.

A+ A-

Bir süre önce Kırıkkale Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Başkan Emrah Doğan, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli'yi makamında iadeyi ziyarette bulundu.



Ziyarette Merkez İlçe Başkanı Emrah Doğan’a Kırıkkale esnafının sıkıntıları hakkında bilgiler veren KESOB Başkanı Süleyman Köstekli “İş yerleri kiraları, personel ödemesi, sgk, vergi, elektrik vb. giderleri birikmektedir. Yine tüm Türkiye’de ve İlimizde faaliyet gösteren Servis Araçlarımız mart ayından beri okullarında kapalı olması sebebiyle kontak kapatmışlar ve iş yapamaz durumdalar. Servisçi esnafı mızda günden güne erimekte ve borçları birikmektedir. Diğer mesleki gruplarındaki esnaflarımızda ‰50 oranında işlerinde azalma dikkat çekmektedir. Bu esnaflarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi adına devletimizden maddi yardım talep ediyoruz. Esnafımızın Bağ kur, SGK ve Vergi ödemelerinde erteleme, yeniden yapılanma hatta af talep ediyoruz” ifadesini kullandı. Başkan Doğan’da esnafların süreci en iyi şekilde atlatması için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini, talepleri gerekli yerlere ileteceklerini söyledi. 
Kırıkkale Haber, Kırıkkale Haberleri, Kırıkkale Son Dakika 


Bu haber toplam 1201 defa okunmuştur